PDF Afdrukken E-mail

Grafisch vormgeving en reclamedrukwerk

 

Bent u startende ondernemer of is uw huisstijl aan een update toe? U kunt bij ons terecht voor uw huisstijl ontwerp en uw drukwerk!

 

U kunt bij ons terecht voor onder andere:

 • Logo ontwerp
 • Visitekaartjes
 • Briefpapier
 • Enveloppen

 

Wij kunnen dit zowel in een pakket als los aanbieden, uiteraard kunt u ook terecht voor alle andere denkbare grafische ontwerpen en drukwerk.

 

In onze portfolio vindt u een uitgebreid overzicht van huisstijl realisaties en reclamedrukwerk, denk bij reclamedrukwerk aan flyer's, folders, magazines, advertenties, kaarten, etc.

 

Webdesign en realisatie

 

Bij ons bent u aan het juiste adres voor hoogwaardig webdesign en realisatie, wij leveren Content Management Systemen en webdesign op maat. Ook verzorgen wij voor u een domeinnaam registratie, webhosting en evt. verhuizen van bestaande pakketten.

 

Webpakketten

 

Wanneer u een website wenst heeft u keuze uit 3 standaard pakketten,

 • Budget CMS
 • Standard CMS
 • Premium CMS

 

Het budget pakket bevat een ontwerp in uw huisstijl, u heeft keuze uit meerdere templates. U krijgt standaard 4 pagina's waarvoor wij de eerste vulling verzorgen, wel dient u zelf voor de tekst en afbeeldingen te zorgen. Het budget pakket bevat een webhosting pakket incl. domeinnaam registratie. Iedere 2 jaar heeft u recht op een grafische update en onderhoud aan uw website. Uw website is volledig zoekmachine vriendelijke en wij zorgen voor aanmelding in de meest voorkomende zoekmachines.

 

Het standard pakket heeft dezelfde specificaties als het budget pakket, echter krijgt u bij het standaard pakket 7 pagina's incl. 1e vulling en twee modules waarbij u kunt kiezen uit contactformulier, fotoalbum, gastenboek of agenda/kalender pagina.

 

Het premium pakket is zeer uitgebreid, het bevat alles wat in bovenstaande pakketten zit. Hier komt nog bij dat u een onbeperkt aantal pagina's krijgt, een uitgebreid webhosting pakket met genoeg ruimte en mogelijkheden voor een uitgebreide website en een Contact formulier, foto gallery, gastenboek, poll, agenda/kalender en leden login.

 

Voor meer informatie of prijzen neemt u contact met ons op.

 

Huur een website of koop een website

 

U kunt bij ons een website huren of kopen, in beide gevallen gaat dit om een Content management system (CMS)

het voordeel van huren is dat u maandelijks een bedrag betaalt voor uw website en na twee jaar een volledige update en onderhoud ontvangt. U betaalt het bedrag dus niet ineens, na 3 jaar is de website van u. Wij zullen dan nog een update doen, hierna leveren wij uiteraard nog onderhoudswerkzaamheden. U betaalt hier dan een uurtarief voor.

Een voordeel van kopen is  dat de website volledig van u is, u kunt dus zelf beslissen of u zelf onderhoud pleegt of dit door derden laat doen. U koopt het ontwerp en het systeem.

 

 

Content Management System

 

Content management system is een softwaretoepassing, meestal een web applicatie die het mogelijk maakt dat mensen eenvoudig, zonder veel technische kennis, documenten en gegevens op internet kunnen publiceren. Als afkorting wordt ook wel CMS gebruikt, naar het Engelse content management system (inhoudbeheersysteem). Een functionaliteit van een CMS is dat gegevens zonder lay-out (als platte tekst)) kunnen worden ingevoerd, terwijl de gegevens worden gepresenteerd aan bezoekers met een lay-out door toepassing van sjablonen. Een CMS is vooral van belang voor websites waarvan de inhoud regelmatig aanpassing behoeft, en de inhoud in een vaste lay-out wordt gepresenteerd aan bezoekers. De meeste grote bedrijven gebruiken voor hun website tegenwoordig een CMS.

 

Een CMS bestaat ten minste uit de volgende onderdelen:

 

een (bijna altijd afgeschermde) administratiemodule, waar gegevens kunnen worden ingevoerd, verwijderd of aangepast.
een database of een andere vorm van opslag van de gegevens.
een presentatiemodule, waar de ingevoerde gegevens door bezoekers kunnen worden bekeken.

 

Daarnaast kunnen er andere onderdelen zijn:

 

 • een zoekmodule
 • een inlogmodule voor bezoekers, als het niet gewenst is dat anonieme bezoekers toegang hebben tot de inhoud
 • een beheersmodule voor de gegevens van geautoriseerde bezoekers (en beheerders)
 • een beheersmodule voor de presentatiesjablonen
 • een module om persoonlijke informatie aan de bezoeker te tonen (personalisaties)
 • een module om centraal artikelen aan te kunnen maken die op verschillende pagina's getoond kunnen worden
 • diverse modules zoals gastenboeken, forums, foto pagina's, etc.

 

Bij ons heeft u de keuze om een CMS aan te schaffen of te huren, voor meer informatie neemt u contact met ons op.

Web op maat

Onder maatwerk verstaan wij websites, niet zijnde CMS die volledig op maat worden gemaakt, zo kunt u zelf volledig bepalen hoe uw website eruit komt te zien. Het grote verschil tussen CMS en Maatwerk is dat bij CMS de inhoud volledig door de klant is aan te passen en bij te werken, bij maatwerk is dit zonder uitgebreide kennis niet mogelijk.

 

Voor maatwerk maken we een afspraak met u, nadat wij uw wensen en eisen hebben besproken maken wij een offerte.